2011. január 15., szombat

Elégedett Garfield

Szóval garfieldes képeket keresgéltem, ezt is találtam. Előbb az jutott eszembe, hogy a macsek pofácskája elégedettséget tükröz.Valóban. Biztos megitta már az aznapi kávéját, legalább kettőt:).
De ugyanakkor sunyi is. Megint valami rosszban sántikál:). Hihetetlen, hogy mindig azon jár az agya, hogyan bosszantson másokat. Szeretetből:)




A napi kávémat már én is megittam, de kávéfüggőségem ellenére csak egyet. Igaz, jó nagy bögrével hogy egész napra kitartson.

Forrás. http://www.wallpaperbase.com/cartoons-garfield.shtml

Garfield éééééél!

Garfielddel szeretnék közelebbről is megismerkedni - ha már a kávéfüggőséget tekintve rokon lelkek vagyunk -, ezért a modern, nettel behálózott világunk adta lehetőségeket kihasználva rákerestem a nevére, kifejezeten garfieldes képek után kutatva.

Álmomban sem gondoltam volna, hogy Garfield él!:))
Sőt, úgy tűnik, jóban van a gazdival. De a fotóst - vagy inkább az egész sleppet - gyanakvó szemmel nézni. Szerintem azon gondolkodik, tuti nem engedi be a házba őket:

Csak legyen vége ennek a felhajtásnak, én úúúúúgy elkergetem ezt a bandát, mint a sicc! Meg ne próbálja valaki is csökkenteni a kávékészletemet!


Garfield, megértelek.:)




Itt találtam: http://edwardkhoo.com/real-life-garfield/

2011. január 2., vasárnap

Boldog Új Évet!

Kávéfüggőség ide, kávéillat oda, azért csak ki kellett pihenni az ünnepeket.


Boldog, Sikeres Új Évet Kívánok!

A karácsonyi készülődés aláfestő zenéje is mélyebbre hatolt a lelkemben reggelente, amikor a 3in1 instant kávémat szürcsölve a fotelból gyönyörködtem  havas udvarunk szépségeiben.
E számomra oly fontos reggelei indítás után a sütés-főzés is jó hangulatban telt, akár csak az ünnepek.

Mivel anyósom itt vendégeskedett, és ő is kávézik, eleinte szabadkoznom kellett: sajna csak instant kávé van itthon. Ráadásul tanúja volt, hogy férjemnek 3 doboz 3in1 kávét ajándékoztam (helyreállítandó vérnyomását, kímélendő gyomrát, ez a mennyiség egy kúra).

Rászánta magát, hogy  megkóstolja. Nekem pedig így alkalmam volt kipróbálni, mire és hogyan elegendő egy tasaknyi a kávémból.
Nos, normál kávéscsészét véve: az én egy bögrényi kávéhoz elegendő tasakomból 3 adagot tudtam készíteni. Vagyis aki nem annyira kávéfüggő, mint én magam, egy tasak 3in1 kávét 3 kávézásra tud elosztani. Persze csak ha akarja.

Én megiszom reggel, nagy bögréből ezt a kávét, és egész nap eszembe sem jut másikat inni.Ez nagyon fontos volt számomra, mert az ősszel még a víz helyett is kávét ittam, ami pedig nem túl egészséges.

Úgy látom, férjem is szívesen issza a kávémat, még nem mondta, hogy nem esik jól neki, vagy hogy nem ízlene. Viszont egy alkalommal megjegyezte:
"Elfelejtettem, hogy nem kell bele cukor.":)

Ezen ne múljon, legközelebb kipróbáljuk a cukormenteset is.